Zwitserland

Over Zwitserland gesproken……….

Zwitserland in een camperland bij uitstek. Mooie routes, mooie vergezichten en een pracht van een natuur. Met de camper door Zwitserland rijden is een prachtige ervaring die u niet snel zult vergeten. De Zwitsers zijn zelf ook trots op hun land en levenswijze.

U kunt er natuurlijk zelf een reis uitstippelen maar het beste van Zwitserland zit allemaal al verwerkt in een prachtige rondreis, genaamd ‘Grand Tour Zwitserland’. De rondreis voert je langs 1600 kilometer van de mooiste streken van Zwitserland. Het is de perfecte manier om te ontdekken hoe veelzijdig en spectaculair het land is. De reis is verdeeld in negen etappes en brengt je onder andere langs UNESCO-werelderfgoederen, vijf Alpenpassen, vier taalregio’s en wel 22 meren.

Hieronder staat de link die u brengt naar een site waarop deze rondreis tot in detail wordt gepresenteerd. Deze route is een echte aanrader wanneer u zou besluiten om met de camper Zwitserland te gaan bezoeken.

Natuurlijk bestaan er meer sites de deze “Grandtour” tot in detail beschrijven. Via google kunt u, op internet, genoeg informatie vinden om te kijken of dit iets voor u zou kunnen zijn.

Een boek over deze rondreis en een kaart van Zwitserland hebben wij voor u te leen zodat u zich van te voren zou kunnen verdiepen in deze vakantiebestemming. Deze zou u ook mee kunnen nemen tijdens een eventuele “Grandtour”.

Het land heeft vele nette campings en camperplaatsen.

……….het land heeft zoveel te bieden.

Alles over Zwitserland Meer informatie over de Grandtour