meest gestelde vragen

Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen, staat uw vraag hier niet tussen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Uw auto kunt u, gedurende de huurperiode van de camper, zonder extra kosten (wel op eigen risico) bij ons achter het hek parkeren.

Standaard inbegrepen zijn 1750 kilometers per week. Dat zijn er 250 per dag. Indien u meer kilometers gaat rijden dan wordt er 0,25 euro per extra kilometer belast.

De tijdens uw reservering opgegeven personen mogen de camper besturen. Bestuurders moeten minimaal 25 jaar oud zijn en minstens 3 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Dit is een verzekeringsvoorwaarde.

U kunt op de eerste verhuurdag (ophaaldag) de camper vanaf 14:00 uur in de middag ophalen. Een aantal dagen voor aanvang van uw huurperiode nemen wij (telefonisch) contact met u op, om de definitieve ophaaltijd af te spreken. Op de inleverdag dient u de camper uiterlijk voor 10.00 uur in te leveren.

De camper dient binnen schoon te zijn. De buitenkant van de camper hoeft niet door u te worden gewassen. Dit doen wij voor u en daar worden geen kosten voor in rekening gebracht.

Indien de camper niet op tijd of niet voldoende schoon (binnenkant) wordt ingeleverd betekent dit dat er extra kosten in rekening kunnen worden gebracht.

In overleg kunnen wij, voor huurders uit de gemeente Zwartewaterland, de camper bij u thuis afleveren. Wel is het dan noodzakelijk dat wij samen de instructies, omtrent het gebruik van de camper, van te voren tot in detail hebben doorgenomen. Daarvoor maken we dan vooraf een afspraak op onze locatie in Zwartsluis. De inlever-locatie is wel altijd Zwartsluis.

Mocht u met openbaar vervoer naar Zwartsluis willen komen om de camper op te halen dan is het voor ons geen enkel probleem om u op te halen of weg te brengen naar het busstation in Zwartsluis of het treinstation in Meppel.

Voor de huurder die met eigen auto naar Zwartsluis wil komen en die daar willen laten staan geldt dat u die bij ons achter het hek kunt parkeren. Dit is wel op eigen risico.

Huisdieren; Het meenemen van huisdieren in de camper is helaas niet toegestaan.

Roken; Het is ook niet toegestaan om te roken in de camper.

Het mogelijk om op iedere dag van de week (behalve op zondag) een camper te huren, echter niet in de vakantieperiode. Hier geldt altijd de verhuurperiode van zaterdag tot zaterdag.
Zo kunt u, grotendeels, de huurperiode afstemmen op uw eigen kalender. Wij hanteren wel altijd een minimale huurperiode van 7 dagen

Het is zeker mogelijk om, met een afspraak, onze campers te komen bekijken. Wij zullen u dan uitgebreid over onze camper(s) en mogelijkheden informeren.
Mocht u besluiten om een camper te huren dan zullen we een nieuwe afspraak maken om u tijdig alle uitleg te geven over de camper en de werking van alle opties. Op de ophaaldag doen we dat dan nog een keer dunnetjes over.

De campers zijn voorzien van een compleet inventaris welke ruim gebaseerd is op het aantal personen die er mee op vakantie gaan. Bij de camper vindt u op 1 van de foto’s de inventarislijst.
Heel simpel gezegd betekent het dat u alleen uw bedlinnen, kussens, handdoeken en persoonlijke spullen mee zou moeten nemen. De rest verzorgen wij voor u.
Mocht u nog speciale wensen hebben, zoals een klein tentje voor uw kind, dan kunnen we dat ook voor u regelen.

Wij proberen onze verhuurplanning zo goed mogelijk op elkaar te laten aansluiten, maar het zou kunnen zijn dat er, na uw huurperiode, nog ruimte is. Dit is ook altijd zichtbaar in de kalender van de desbetreffende camper. Neem ten alle tijden contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Wij vragen eenmalig een borg van € 1.000,- per verhuurperiode. Bij (toewijsbare) schade aan de camper dient de borg als eigen risico per schadegebeurtenis. Zie ook onze algemene voorwaarden.. Deze borg wordt, na inleveren, binnen veertien dagen aan u terugbetaald mits er geen schade (of boete) is gereden. De € 1.000,- is het eigen risico welke is vastgesteld door de verzekeringsmaatschappij.

Onze campers zijn met een All-Risk dekking verzekerd. Het eigen risico per gebeurtenis bedraagt voor campers € 1.000,-.

Via de verzekering hebben we een Europa pechhulp service met vervangende camper of ander vervoer afgesloten. Dit houdt in: pechhulp. reparatie en eventueel vervangend vervoer.

Wij raden u wel aan om een extra kortlopende reisverzekering af te sluiten mocht u die niet al hebben.

Er zijn altijd 2 gevulde gasflessen aanwezig. 1 gasfles is aangebroken en de andere is vol. Normaal gesproken zult u onderweg niet zonder gas komen te zitten. Er worden achteraf voor het gasverbruik geen extra kosten in rekening gebracht.