K.M.S. Camperverhuur

          Wij zijn een kleinschalige verhuurder van campers, gevestigd in Zwartsluis, ontstaan uit passie door het reizen met een camper. Deze passie willen we graag delen met anderen.

        Wij willen ons onderscheiden door onze campers “compleet” te verhuren. Dat wil zeggen dat u alleen uw eigen privéspullen meeneemt en dat wij de rest voor u verzorgen. Wij zorgen er voor dat de hele inventaris aanwezig is van de kurkentrekker tot aan de campingset en van het wasrek tot aan de verbanddoos.

            Onze prijzen zijn “makkelijk”. U zult deze aantreffen bij de campers en zijn verdeeld over drie periodes. De prijzen zijn All-in. Wij rekenen geen extra kosten zoals boekingkosten, inleverkosten, invertariskosten, o.i.d. U weet dus direct waar u aan toe bent. Zie daarvoor ook de uitleg onder huurinformatie.

            Ook beschikken we over vrij veel informatie, boeken en kaarten van de meeste Europese landen. Wij stellen die graag beschikbaar in aanloop naar en tijdens uw reis.

        Op die manier willen wij regelen dat u zorgeloos op vakantie gaat. Daarom geven we ook ruim van te voren een hele uitgebreide instructie omtrent de camper en het gebruik daarvan. Deze doen we op de dag van vertrek nog eens dunnetjes over.

        Kortom…….ons doel is dat u met een goed gevoel op vakantie gaat en dat u met nog een beter gevoel weer terug komt.