Nederland

Weet u eigenlijk al wat ons eigen land u allemaal te bieden heeft…….

Nederland is dan klein maar er is genoeg te beleven en te zien en iedere provincie heeft zijn eigen charme. Wat te denken van Salland, de Friese meren, de Waddeneilanden, Twente, de kop van Overijssel, de Deltawerken, de Limburgse heuvels, enz. In een aantal weken is dit makkelijk af te reizen en er is dan ook nog tijd om van alles te bezichtigen. Wie met de camper door Nederland reist hoeft zich dan ook geen moment te vervelen. U kunt gaan en staan waar je wilt en ontdekt altijd wel weer nieuwe plekjes.

Ook wanneer u voor het eerst op vakantie gaat met een camper is Nederland een prima land om eens uit te proberen of een camperreis iets voor u is. U zou bijvoorbeeld een week door Friesland kunnen trekken of een lang weekend richting Limburg kunnen gaan.

Nederland heeft natuurlijk veel voorzieningen voor campers. Nergens bestaan er zo veel campings en camperplaatsen als in ons eigen land. De afstanden zijn te overzien en er is veel te doen. Bovendien kunt u alles af in onze eigen taal.

De NKC heeft een super gebruiksvriendelijke pagina (ook App) ontwikkeld waarop alle camperplekken en campings (bijna 2000 in NL) in een mum van tijd te vinden zijn. Ook alle informatie zoals prijzen en voorzieningen staan daarin vermeld. Met deze pagina/app bij de hand kunt u elke dag weer bepalen waar u heen zou willen reizen. Onderaan, door een klik op de groene balk, wordt u doorverwezen naar deze pagina.

Als tip geven we nog graag mee dat bijna alle grote bezienswaardige steden in Nederland een stadscamping hebben die over het algemeen heel dicht tegen het centrum aan ligt. Zelfs Amsterdam kent zo’n camping.

Om wat inspiratie op te doen is een bezoek aan de officiële Holland-site voor toerisme een goed idee. Via de groene balk aan de onderzijde van de pagina komt u hier terecht.

………..met een camper leert u Nederland pas echt kennen.

 

Alles over nederland Meer informatie over campings en camperplaatsen in Nederland.