Engeland

En Engeland dan ……

Een camperreis naar Engeland is de laatste jaren steeds populairder. Heerlijk onbezorgd met de camper door Engeland rijden. Iedere dag bedenken waar u dan weer naar toe rijdt. Een dagje geen zin om te rijden? Geen probleem. Engeland heeft naast mooie smalle wegen nog veel meer te bieden aan vakantiegangers. Wat te denken van de gezellige Britse steden en de prachtige natuurlandschappen waar je uren lang kunt wandelen. Kortom; een camperreis Engeland heeft veel te bieden.

Met de camper door Engeland komt u dus op de mooiste plekken. De wegen zijn goed berijdbaar en vaak rijdt u door de mooiste landschappen. De smalle wegen maken een camperreis Engeland bijna tot een sprookje. Veel mensen kiezen voor een camperreis door Zuid-Engeland maar ook Noord-Engeland is prachtig om doorheen te rijden

Noord-Engeland heeft veel historische bezienswaardigheden. Een rondreis Noord Engeland lijdt u langs grote steden, kleine vissersdorpjes, unieke natuurlandschappen en indrukwekkende verhalen. Zuid-Engeland is, net als Noord Engeland, ook een prachtig gebied voor een rondreis. De mooie, kleurrijke tuinen, de historische huizen en de vele steden maken een rondreis Zuid Engeland tot een heerlijke vakantie.

Een tip die we u niet willen onthouden is om sowieso in Londen te beginnen. Op een kleine afstand van het centrum bevind zich een nette camping, Crystal Palace, waarvan velen het bestaan niet kennen. Vandaaruit reist u heel gemakkelijk met de bus en metro naar de Big Ben, de Tower, Picadilly Circus en alle andere bezienswaardigheden in Londen. Het is wel noodzaak om deze camping op tijd te boeken om zeker te zijn van een plaats wanneer u arriveert. Onderaan deze pagina staat de link naar de site van die camping.

Na een bezoek aan Londen zou u dus kunnen beginnen aan een rondreis door Engeland met eventueel een uitstapje naar Wales. Engeland heeft zoveel te bieden dat u hier weken zou kunnen vertoeven. Om een beetje te oriënteren verwijzen we u naar onderstaande link (groene balk). Hier zult u veel informatie en tips vinden voor een eventuele Engeland-reis.

Mocht u besloten hebben om Engeland te gaan bezoeken dan hebben wij wel boeken en kaarten voor u te leen.

……………….Engeland…..er is heel veel te beleven.

Alles over engeland Meer informatie over de camping Crystal Palace.