Adria Matrix 680 SP

De Adria is een semi-integraal. Hij is 4 (5) persoons en mag worden bestuurd met een B-rijbewijs.

Deze camper is 5-persoons qua gordels. Er zijn 4 vaste slaapplekken. Voor de vijfde slaapplek kan de zithoek worden omgebouwd.

De camper (Fiat) heeft een krachtige 130 PK motor en ligt goed op de weg. In de bergen zal hij u niet teleurstellen. Hij heeft een airco op de motor en is voorzien van ABS en cuisecontrol.

In de camper is alles aanwezig zoals een grote koelkast met vriesvak, douche, toilet, ringverwarming, pannen, bestek en alle andere benodigdheden. De 3-pits kookplaat (in de keuken) werkt op gas. Ook een TV ontbreekt in deze camper niet zodat u, op de meeste plekken in Europa, uw favoriete tv-zenders kunt ontvangen. Via de automatische schotel en canal-digitaal heeft u een perfecte ontvangst.

De stoelen voorin de camper zijn draaibaar zodat u over ruim 5 zitplaatsen, rond de tafel, kunt beschikken. De tafel is heel makkelijk groter te maken. Boven de eethoek bevindt zich een hefbed (2 persoons) die u met een simpele handeling kunt laten zakken. Achterin de camper is, boven de garage, ook een 2-persoons bed gecreëerd. Verder is er heel veel kastruimte aanwezig waaronder zelfs twee hangkasten.

Achterin de camper (onder het bed) bevindt zich een hele grote garage die, via twee deuren, van buitenaf bereikbaar is. Hierin vindt u o.a. de tuinset, het vloerkleed, de stroomkabels, stormbanden, wat gereedschap, enz. U zou daar zelfs twee mountainbikes of fietsen (moet wel het voorwiel er uit kunnen) in mee kunnen nemen.

Eigenlijk komt het er op neer….….privéspullen, bedlinnen, kussens en handdoeken erin en wegwezen !

tarieven

Voordeelperiode > 595 Euro per week
Middenperiode > 720 Euro per week
Vakantieperiode > 950 Euro per week

Onder “verhuurinformatie” kunt u zien van wanneer tot wanneer een periode loopt.

Aanbiedingen / Kortingen

 • Bij boeken van meer dan 3 weken in de voordeelperiode rekenen wij een korting* van 10 % over het totaalbedrag.
 • Bij boeken van meer dan 3 weken in de middenperiode rekenen wij een korting* van 7,5 % over het totaalbedrag.
 • Bij boeken van meer dan 3 weken in de vakantieperiode rekenen wij een korting* van 5 % over het totaalbedrag. (Let op dat de campers in de vakantieperiode alleen per volle week worden verhuurd)

Foto's

beschikbaarheid
MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Available
Booked
aanvraag deze camper

  Meer informatie aanvragenCamper reserveren  Vertrekdatum:
  Retourdatum:

  .